Experience is the teacher of all things.” – Julius Ceasar.

Joy

"Ik wilde vanalles doen en bereiken, maar bleef heel erg in de sleur van werk en leven hangen."
"Ik wilde vanalles doen en bereiken, maar bleef heel erg in de sleur van werk en leven hangen. Het is voor mij een enorme opgave om concreet te krijgen welke doelen ik mezelf wilde stellen. Ook vond ik het moeilijk om concreet te krijgen hoe ik deze dan daadwerkelijk kon bereiken. Katinka heeft me geholpen met duidelijk krijgen wat ik écht belangrijk vind en wil bereiken voor mezelf, niet voor anderen. Ook heb ik duidelijk gekregen waar aan ik behoefte heb om een gevoel van tevredenheid te creëren. Ik heb enorm veel uit mijn sessies gehaald. Veel meer dan ik van te voren had gedacht!"

Ziggy (RainDanceZiggy)

"We were able to break down each sector that I would have to pay attention and energy to."
“The session I had with Katinka set me off on the right foot. To pursue my ambitions strategically in a holistic manner. We were able to break down each sector that I would have to pay attention and energy to. She helped me to dissect each challenge allowing me to see the big picture, yet building to it slowly. Which helped me not to get overwhelmed with this vision of myself I wanted to achieve. She was very insightful and listened to all my points, making me feel that this process was being dealt with in an organic manner. Which is a huge factor to me. Thank you so much for your guidance and restoring the belief in me.”

Emerson Martina

"Hiermee was het voor mij duidelijker hoe ik meer energy op een dag kan krijgen"
"Katinka heeft me door het herhalen van een vraag laten nadenken over wat ik nou echt in het leven wilde en hoe ik dit kan bereiken. Ook hebben we gekeken waar ik mijn energie aan uitgeef en krijg. Hiermee was het voor mij duidelijker hoe ik meer energy op een dag kan krijgen en hoe ik kan zorgen dat ik niet te veel energie weggeef aan dingen die niet belangrijk voor mij zijn. Ik ben zeker tevreden met wat ik uit de workshop heb gehaald en ik heb er ook veel van geleerd!"

James

"Katinka heeft bij mij weer de motivatie terug gehaald om beter voor mezelf te zorgen."
"Katinka heeft bij mij weer de motivatie terug gehaald om beter voor mezelf te zorgen door onder andere weer te gaan sporten. Daarnaast heeft ze mij geholpen om mijn discipline met betrekking tot mijn studie te ontwikkelen. Ik ben heel tevreden met de sessies die wij hebben gevoerd, omdat ik ook daadwerkelijk aangezet werd om te werken aan mijn doelen en deze ook te behalen. En dat is gelukt!"

Nienke Najera-Hogervorst

"Katinka heeft mij, doormiddel van het stellen van vragen, zelf in laten zien wat ik nodig had."
"Tijdens mijn sessies liet Katinka mij nadenken over voorgevallen situaties. Katinka heeft mij, doormiddel van het stellen van vragen, zelf in laten zien wat ik nodig had. Hier zijn uiteindelijk duidelijke en haalbare doelen uitgekomen, die soms best wel buiten mijn comfortzone lagen. Ik ben super tevreden met het resultaat! Ik heb goeie keuzes kunnen maken voor mijn opleiding en ben na de coaching een stuk zelfverzekerder."